Latest Posts

Herfstkleding Inspiratie

By donderdag, september 25, 2014 , , , ,

Het wordt kouder buiten, de zon laat zich minder vaak zien en de blaadjes beginnen alweer rood te kleuren, kortom; het is weer herfst! ik vind herfst een heerlijk seizoen ik mag weer ongegeneerd truien dragen, hete dranken worden weer volop gedronken en die nazomerzon is zó heerlijk. Naast al dit leuks is herfstkleding natuurlijk ook een groot pluspunt. En laat dat nou net zijn waar deze post over gaat! Lees/kijk snel verder voor mijn herfst inspiratie.



Grove sjaals, grote truien en veel breisels. dat gaan we zeker terugzien in het modebeeld van deze herfst. Deze outfits zijn prachtig samengesteld, maar ook redelijk basic. Het is dus niet heel moeilijk om zelf met deze outfits aan de slag te gaan, je kan makkelijk items vervangen, en de basic pieces zijn zeker te vinden.


Iets wat je deze herfst (en zeker ook de winter)terug zal gaan zie is de kabeltrui. Combineer deze trui op z'n simpelst met een mooie broek en een leer jasje, en voor de daredevils onder ons is het een idee om dit te combineren met bv. een leren rok en floppy hat.

Tot slot nog een aantal 'must have' accesoires; de wollen floppy of fedora hat, chelsea boots en de geruite sjaal!

(Geen van de gebruikte foto's zijn van mij, alle foto's komen van pinterest.)

Wat zijn jullie winter musthaves?


You Might Also Like

2 reacties