Latest Posts

Make-up gone wrong

By dinsdag, november 12, 2013 ,

Hoi lieve lezers,
Omdat deze week extreem druk voor mij was, maar ik toch een artikel online wilde hebben, heb ik nu een iets korter en onserieuzer artikel dan normaal.

Make-up is perfect om jezelf er wat sprankelender en gezonder uit te laten zien. Ook kan het zorgen voor wat meer zelfvertrouwen, het geeft je een boost. Maar... Less is more, je kan natuurlijk ook overdrijven, Of gewoon totaal de mist in gaan.
Veel kijkplezier met deze make-up gone wrong!



Wenkbrauwen.
Wenkbrauwen geven je gezicht expressie, maar deze zijn wel verraderlijk moeilijk om ze mooi in vorm te krijgen én te houden. En als je hier geen geduld voor hebt is er nog maar een optie: wegscheren en bijtekenen die handel. Als zelfs dit teveel werk is kunnen je wenkbrauwen altijd nog getatoeëerd worden, alleen zo jammer dat dit zo vaak fout gaat.
Typisch voorbeeld van (verkeerd) getatoeëerde wenkbrauwen. 
Creatief bijgetekend zeg.
Nog zo'n creatieveling.
 

Foundation.
Iedereen wil een gladde huid met een mooie, egale teint. Maar niet iedereen is gezegend met dit mooie poppenhuidje. Foundation biedt een uitkomst! Wel is het zo dat het moeilijk is om de perfecte match met je eigen huidskleur te vinden, en hier gaat het vaak fout. Ook het blenden naar de kaaklijn is vaak erg moeilijk.
 
 


(Nep)Wimpers
Wimpers laten je ogen spreken, en met een laagje mascara versterk je dit effect. Maar ook hier geldt weer, Less is more. Het welbekende spinnenpoteneffect .
 
 

 
 

Tot slot, met dit artikel wil ik niemand beledigen! iedereen moet dragen en doen wat hij/zij wil. Ik heb dit artikel gemaakt om te laten zien dat er ook teveel make-up op iemands gezicht kan zitten en mensen dus best eens een beetje kunnen minderen met hun make-up gebruik.
 


 

You Might Also Like

1 reacties