Latest Posts

Cadeau ideeën voor de feestdagen.

By zondag, november 24, 2013 , , , ,

Hoi lieve lezers,

Het is weer zover, de feestdagen komen er aan! Dat betekent cadeaus ontvangen, verzinnen en geven. Laat dat verzinnen nou net iets zijn waarbij veel mensen vastlopen, daarom geef ik jullie vandaag een paar leuke cadeau en surprise ideeën om jullie feestdagenstress wat te verlichten.


Cadeaus voor hem.
Natuurlijk is het altijd leuk om je vriend of man een cadeautje te geven, maar met de feestdagen kan je natuurlijk extra uitpakken.

Een biertap als surprise, toepasselijk voor bijna elke man!
Budget:
Bar games onderzetters, deze onderzetters maken je avondje met vrienden(en drank) nog veel leuker! Op elke onderzetter vind je een (drink)spelletje, cocktailrecept, quizvragen of opdracht. Het mooiste aan dit spel is nog dat het onwijs budgetvriendelijk is! Dit setje onderzetters kost namelijk maar 12,95 en is te koop op http://www.megagadgets.nl/bar-games.html


Duurder:
Niets is leuker als iemand een geweldige ervaring cadeau doen! Ga daarom bijvoorbeeld indoor skydiven met je vriend/man! Voor deze geweldige ervaring betaal je wel 75,00 euro per persoon Als dit niets voor hem is, zoek dan iets anders uit op www.belevenissen.nl voor andere geweldige belevenissen als blokarten of een saunabezoek!

Cadeaus voor je moeder/vriendin
Voor iemand als je moeder of vriendin is een parfum of ander beautyproduct altijd goed. Daarom heb ik een aantal parfums per prijsklasse voor jullie uitgezocht.


Budget:
Als je niet zo veel te besteden hebt, maar toch een heerlijke geur of geschenkset wilt kopen zou ik persoonlijk gaan voor iets van de Kruidvat, Etos of DA. Bij dit soort winkels is er altijd wel wat leuks te vinden. Vooral parfums van Sterren zoals Beyonce, Christina Aguilera en Naomi Campbell, zijn geschikt voor een wat kleiner budget. Ook zijn er goede kwaliteitsparfums van bijvoorbeeld Estée Lauder, Moschino of Replay voor een wat zachter prijsje te koop.

Duurder:
Voor de wat Luxere parfums raad ik jullie winkels als Douglas of Ici Paris aan, ook zou ik een op internet kijken bij sites als www.parfum.nl of www.parfumcenter.nl.
Omdat het uitzoeken van een parfum zeer persoonlijk is zijn dit maar suggesties:


Dolce& Gabbana- Light Blue
Dit parfum wordt op meerdere sites aangeraden omdat het zo'n universele geur is. Dolce & Gabbana Light Blue is een licht zomerparfum in een blauw fluweel flesje. Een mix van bloemen en fruit akkoorden: appel, druiven, jasmijn, bamboe en witte roos. Met subtiele vleugjes cederhout, amber en muskus. Dolce & Gabbana light blue is één van de favoriete parfums van de "celebrity" Nina Dobrev.
 Op www.parfum.nl betaal je voor 25ml eau de toilette 34,50.




Dior- J'adore
Dit is een van mijn persoonlijke favorieten, niet te zwaar voor jongere meiden maar ook vrouwelijk genoeg voor de wat volwassenere dame.Sterk en vrouwelijk, complimenteer je 'city attitude' met een spray van deze eigentijdse geur dat de hoogtepunten van zelfvertrouwen en de onderliggende sensualiteit belichaamd. Voor de zelfverzekerde, sensuele vrouw die haar vrouwelijkheid viert.
 Op www.parfum.nl betaal je voor 30ml eau de parfum 52,50

Marc Jacobs- Daisy
Ik ben groot fan van de meeste parfums van Marc Jacobs, maar de daisy reeks is voormkij toch echt wel een topper. Daisy is een schitterende bloemige-bosgeur, fris en vrouwelijk tegelijkertijd. Het is gewijd aan de stijlvolle, verleidelijke en oogverblindende vrouw, die tegelijkertijd eenvoud nastreeft.
 Op www.parfum.nl betaal je voor 50 ml eau de toilette 53,95

Wat is jouw to-go cadeautje om te geven tijdens de feestdagen? En wat staat er op jouw verlanglijstje?











You Might Also Like

0 reacties