Latest Posts

It sieraden zomer 2016

By donderdag, juni 30, 2016 , , , , ,

Voor deze zomer zijn er een aantal nieuwe it sieraden, vooral de armen en voeten worden op de catwalk van ss2016 goed behangen, we zien armcuffs, anklets en ook de teenring komt weer terug in het modebeeld. Veel van deze sieradentrends hebben we in de  00's al eens voorbij zien komen en zijn weer terug van weggeweest.Voor meer zomerse sieraden, klik snel verder!


 Het handsieraad
Deze combinatie van armband en ring geeft net dat speciale aan je outfit, Dit sieraad wordt veelal gedragen aan 1 hand waarbij de rest van de sieraden rustig wordt gehouden.

De armcuff
Armcuffs worden gedragen op de boven arm of hoog op je onderarm. Een armcuff geeft je outfit net dat extra's. Ook de armcuffs heb je in alle soorten, maten en stijlen, van minimalistisch tot boho, er is voor ieder wat wils.

Het enkelbandje
Het enkelbandje, ookwel anklet genoemd is zowel te zien in streetstyle als op de runway. Eerst werden anklets vaak gedragen bij de zomerkleding, maar zoals dior en chloe laten zien is de anklet  ook prima te dragen in een wat meer gekleedde situatie.

De teenring
Net als het handsieraad doet de teenring zijn herintrede in het modebeeld van 2016. Teenringen zijn geweldig te combineren en geven net dat extra's aan je slippertje of sandaal.
(check ook even de geweldige combinatie van een anklet en toe ring!)


De choker
Tot slot het laatste sieraad dat je vaak terug gaat zien deze zomer, de choker. Dit kettinkje wordt hoog en dicht op de hals gedragen en is er in veel soorten en maten. Deze trend begon in de streetstyle, maar zien we nu ook terug op de catwalk. Een leuke variant op de choker; het sjaaltje. een assescoire dat ook niet meer weg te denken is in de modeminnende wereld
(ik heb geen van de rechten van al deze foto's, alles is bedoeld voor inspiratie en komt van pinterest)

Wat is jullie favoriet voor deze zomer?

You Might Also Like

1 reacties

  1. Hoi Sophie Lotte, wat een leuke blog heb je!!! Goede inspiratie voor het voorjaar!
    Groetjes,
    Noa Susan en Linsey Marise

    BeantwoordenVerwijderen